Malzemeler :
2 su bardağı bombay fasulye
1 tane parmak sucuk
1 su bardağı
Meksika fasulyesi
1 tane kırmızı biber
1 domates rendesi
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kekik
Hazırlanışı :
Sucuklu bombay güvecini hazırlamak için öncelikle bombay fasulyeyi yarım saat haşlayalım.Daha sonra biberi ve sucuğu doğrayalım ve güvecin içine yağları ve salçaları koyup kavuralım. İçine Meksika fasulyesi hariç diğer malzemeleri ekleyip 2 bardak kaynar haldeki suyu koyalım. Kısık ateşte pişirelim. Pişen güvece Meksika fasulyesini de ekleyip birkaç taşım kaynatıp servis
Sucuklu Bombay Güveci
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder